Hoppa till innehåll

Greenfield Tea – sammanställning

Nu har jag som sagt testat alla Greenfield-teer och här kommer en liten sammanställning. Totalt 23 teer, även om bara 21 av dem finns att köpa via Greenfields svenska hemsida just nu. Det har varit väldigt mysigt att prova dessa teer i vackra påsar med namn som poesi. Här kommer den totala listan, sorterad efter betyg med skalan: . Inom varje betyg är teerna sorterade i bokstavsordning.

Greenfield favorites


Jasmine Dream: Greenfield – jag
Lotus Breeze: Greenfield – jag


Honey Rooibos: Greenfield – jag

+
Creamy Rooibos: Greenfieldjag
Green Melissa: Greenfield – jag
Rich Camomile: Greenfield – jag


Christmas Mystery: Greenfieldjag
Delicate Keemun: Greenfieldjag
Earl Grey Fantasy: Greenfieldjag
Fine Darjeeling: (finns ej) – jag
Flying Dragon: Greenfieldjag
Golden Ceylon: Greenfield – jag
Mate Aguante: Greenfield – jag

+
Camomile Meadow: Greenfieldjag
Classic Breakfast: Greenfieldjag
Magic Yunnan: Greenfield – jag


Japanese Sencha: (finns ej) – jag
Kenyan Sunrise: Greenfield – jag

+
Spring Melody: Greenfield – jag


Ginger Red: Greenfieldjag


Easter Cheer: Greenfieldjag


Festive Grape: Greenfieldjag
Summer Bouquet: Greenfield – jag

När vi har pengar (sisådär i maj, kanske…) ska jag lägga en beställning hos Greenfield! Jasmine Dream är given, sen är jag nog mest sugen på att testa Creamy Rooibos och Lotus Breeze igen. Jasmine Dream var en förutsägbar favorit, men de andra två var ruskigt otippade.

Om du inte gjort det än, köp ett provpaket från Greenfield du också! 20 spänn med frakt, klart värt det!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *