Farligt avfall-bilen

Igår kom Farligt avfall-bilen på besök hos oss. Vi slängde batterier, tomma sprayburkar, ett par trasiga högtalare, en trasig mackgrill och lite annat smått och gott. Bilen är ett väldigt bra initiativ, tycker jag. Det är inte alltid så lätt att veta var man kan slänga saker annars, om man inte har så lätt att ta sig till en soptipp eller återvinningscentral. Vi har visserligen en miljöstation på OKQ8 och det är ju bra – men jag undrar fortfarande var vi ska slänga vår sunkiga gamla stekpanna utan att råka illa ut.

6 kommentarer

 1. Den räknas som grovsopor :o)
  om du vill kan du ge den till mig så slänger jag den på jobbet :oD

  Svara

 2. Oooh, så där är farligt att säga… risken finns att jag förser dig med några soppåsar. :) Vi ska röja lite bråte “nån gång”…

  Svara

 3. Jag tror inte den är tillräckligt farlig. :) Men vi försökte faktiskt inte ens ge dem den, det såg inte ut som att de skulle ta emot den enligt deras listor med grejer.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *