Hoppa till innehåll

Bookcrossing-boksläpp!

Igår fick jag ett paket från bookcrossing.com med “riktiga” etiketter och klistermärken jag beställt. För att fira att jag nu slipper tejpa fult utskrivna svartvita lappar i böckerna jag släpper tog jag med mig en bok i morse, Herakles av Theodor Kallifatides.

När jag klev av vagnen i Bellevue lade jag boken på bänken i spårvagns-kuren:

Bookcrossing book release

Bookcrossing book release

Sen gick jag bort till busshållplatsen och satte mig där och spanade. Jag fick se en man med en liten tjej som satte sig och plockade upp boken:

Bookcrossing book release: They picked it up!

(dålig mobilkamerabild… men de syns om du klickar på den och får upp den större…)

De tog med sig den, så jag hoppas att de läser, skriver en hälsning på bookcrossing.com och släpper boken vidare!

Publicerat iBöckerVardagsliv

2 kommentarer

  1. Erik Norell Erik Norell

    Du såg väl att de 3 böcker jag skickade till dig och Jonas är bookcrossing-böcker? :-)

    Men nu åter till mitt sommarjobb – svara i telefon åt Bilprovningen :P

  2. HA HA

    Jag hittade en bookcrossingbok när jag var i London häromåret. Tyvärr är den extremt tråkig så jag har bara läst typ första tre sidorna… jag borde verkligen lägga ut den nånstans snart… Jag är inget bra på det där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *