En stor liten nyhet – och en ganska stor

Idag tänkte jag berätta två stora nyheter. Den första är både jättestor och väldigt liten (en sisådär 15 cm just nu):

Nyhet nummer 2 är lite mer lagom stor (108 kvm):


Bilden “lånad” från tidigare annons på fastighetsbyran.se

Jag bär alltså på en 19 veckors bebis och kräkningarna har äntligen lugnat sig något (nu kräks jag bara ett par gånger i veckan, vilket är en stor förbättring…) även om mat fortfarande är ångest och jag fortfarande väger mindre än jag gjorde innan graviditeten. Alla jobbiga symptom börjar i alla fall kompenseras något av att Mini numera märks rätt tydligt – den gymnastiserar rätt flitigt där inne i magen och det var grymt häftigt att se den på ultraljudet i vecka 17!

Och så har vi köpt radhus i Landvetter, för inflyttning strax innan Minis ankomst. Känns toppen, det är väldigt fräscht och fint! Jag har fler bilder men vill inte lägga ut dem eftersom jag “lånat” dem från annonsen, men jag kan maila dem om någon är intresserad.

Om ni undrat varför jag varit lite blogg-lat (oj vad jag ligger efter med filmerna!) på sistone så vet ni det nu… men jag har faktiskt skrivit en del i en särskild gravidblogg. Jag lär berätta det mest grundläggande även här nu framöver, men om någon skulle känna för att få veta allt om mina vedermödor (ja, det har mest blivit sånt skrivet hittills…) så är det inte omöjligt att jag ger tillgång till den (några har det redan – man behöver ett wordpress-konto för att kunna logga in).

18 kommentarer

 1. *ler stort* vilka grymma överraskningar!!! Kul att ni flyttar till Landvetter, då är det ganska nära till er eftersom jag flyttar till Borås i augusti =D
  Grattis till er båda, för Mini och för huset!

  Kram

  Svara

 2. Men guuuuud vad vuxenpoäng!!
  Grattis…å shit vad folk skaffar barn….man får ju ångest :)

  Fasen va coolt! hus å barn…ja jävlar…får gå å ta mig en valium!

  Svara

 3. Grattis!! Såna superhemlisar ska man hålla lite på :o) Fint med nytt boende också! Lycka till med allting!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *