Hoppa till innehåll

Bokringar söker deltagare!

Jag har precis startat mina två första bokringar på bookcrossing.com. En bokring innebär att ett antal personer anmäler sig på turlista att läsa boken. Jag skickar boken till person 1 som skickar till person 2 … som skickar till person n som skickar tillbaka boken till mig. Läs mer på de länkade boksidorna nedan.

Om det ska bli något av det hela behöver jag förstås deltagare – jag har annonserat på bookcrossings forum och nu här. Kanske vill du läsa böckerna, eller någon av dem? Jag kan varmt rekommendera båda två:

» Hembiträdet av Marie Hermanson

» Populärmusik från Vittula av Mikael Niemi

För att vara med måste du ha en användare på bookcrossing.com och anmäla dig till mig!

Publicerat iBöckerVardagsliv

3 kommentarer

  1. Karin Karin

    Jag har läst båda :(

  2. Synd… kom igen, ingen annan som vill läsa bra böcker alldeles gratis…?

  3. Erik Norell Erik Norell

    Deltog gärna om det inte vore för att sommaren redan är full-laddad med läsning – har 20 att plöja igenom redan, så det vore inte schysst mot andra i ringen :-)

    Kul initiativ!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *