Hoppa till innehåll

Exjobbsrapport skickad!

Nu har jag precis skickat in en ny version av min exjobbsrapport till examinatorn. Jag vet inte om han hinner svara något innan han går på semester, annars blir det att återuppta i augusti.

Om jag får säga det själv så är det stor skillnad till det bättre nu. Av någon anledning var det mycket lättare att koncentrera sig när man inte behövde sova och kräkas hela tiden. :) Jag hoppas, hoppas, hoppas att examinatorn är nöjd snart. För annars vette kattsingen hur det går. Om det bara är lite smågrejer kvar kan jag nog få till en framläggning i september. Är det mycket kan det dra ut på tiden… men jag kommer ju att vara höggravid och sen få barn (om allt går väl, vilket jag hoppas!), så där har vi en stor risk för att det hela skjuts upp på obestämd tid om det inte går raskt nu. Jag kan helt enkelt inte lägga fram mycket senare än september, men jag vill bli av med exjobbet och få ut min examen!

Nu ska jag hur som helst vara lite ledig (om inte examinatorn svarar raskt med dräpande kritik…)!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *