Hoppa till innehåll

Spelrapport: Betrayal at House on the Hill

I torsdags spelade vi Betrayal at House on the Hill igen. Denna gång var det jag och Jonas, David och Martin från Jonas jobb, samt Martins flickvän Johanna. Det var en rolig spelomgång och Martin gillade det så mycket att han har köpt det själv. Det blev väldigt stor skillnad att spela ett annat scenario än vi gjorde sist, så det är helt klart ett spel som bjuder på mycket variation.

Det blev Martin som var förrädaren den här gången och han hade det betydligt kämpigare än vad jag hade med mina mäktiga monster när jag klubbade ner Jonas, Linnéa och Björn. Nu var det i stället vi övriga spelare som klubbade ner de svaga monstren.

Det största problemet med spelet är att man kan dö tidigt och inte få göra något mer medan de andra spelar klart – den här gången råkade stackars Johanna ut för det och jag misstänker att hon inte hade lika kul som vi andra.

Ser fram emot att spela spelet flera gånger!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *