Packad och klar

För ett tag sedan köpte jag en Riktig Resväska, mycket seriöst och vuxet efter att ha kånkat runt en mastodontryggsäck vid varje resetillfälle. Fin och bra väska, med hjul som rullar smidigt och med rimlig oväsennivå – jag invigde den över midsommar.

Idag när jag packade hotade det att bli en väldig massa småväskor (resväska PLUS kameraväska, ryggsäck, necessär, handväska…), men jag drog mig till minnes den snajdiga “flight bag” jag tittade på när jag köpte resväskan, en sån man sätter ovanpå resväskan och fäster i handtaget. Åkte in till stan och som tur fanns precis den väskan jag letade efter, i rätt färg och allt. Nu har jag ett riktigt seriöst rese-kit och jag kommer bara behöva ha handväskan bredvid:

All packed in new suitcase and even newer

Najs! Ser fram emot att rulla ekipaget, men inte att bära det ner för trapporna…

Imorgon bär det alltså iväg. Först Oskarshamn, sen Gotland och sist Nyköping. Räknar med att kunna rapportera lite här under tiden, eftersom jag har jobblaptopen med mig. Hoppas bara att den inte klappar ihop, de senaste gångerna jag startat den har den raskt blåskärmat och startat om sig.

5 kommentarer

 1. fint! nu går det som en dans alltså. och du ska väl inte bära, det är ju mannens jobb ;o)
  Ha det underbart på Gotland, det är ju så fint där!

  Svara

 2. Hejsan, skulle man kunna få reda på länken till gravbloggen? Alltid kul att läsa om såna trevliga saker.

  Svara

 3. Feta vuxenpoäng!!! Och ja, det är ju Jonas som ska bära, när det inte är rullbart. Ha så kul på semestern!

  Svara

 4. Givetvis fick Jonas bära när han var med… fast jag var tvungen att ta mig in till stan själv först, eftersom vi skulle ses där (han jobbade halvdag och hade med sig sina grejer).

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *