Midsommer

Snart är det sommarlov och ett gäng danska ungdomar planerar att liksom året innan fira midsommar i en stuga i Sverige. Men sommaren blir dystrare än väntat eftersom Christians syster Sofie oförklarligt begår självmord på en fest vid skolavslutningen. När midsommar kommer åker de i alla fall som planerat, utan Sofie. Men på något sätt känner Christian att Sofie finns där och vill berätta någonting för honom om någonting som hände förra midsommar och har att göra med gubben som bor i närheten.

Jag tycker att grundidén i filmen var bra och att den bitvis lyckades vara lite mysrysig, men tyvärr blev lite för fånig med en och annan klyscha.

FilminfoIMDB: Midsommer
Regissör: Carsten Myllerup
År: 2003
Omdöme (1-5): 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *