Hoppa till innehåll

Mycket…

…att göra har det varit den här veckan, trots semester. Mest sånt där småpill som man alltid har. Känns inte som att jag direkt fått någonting gjort av det jag ville, utom att fixa en ny spamskyddsfunktion hit.

…efter blir man vad gäller bloggläsande! Men nu har jag läst ikapp hos flitiga Lisa och Sericea åtminstone och jag känner mig lite duktig. :) Fast Google Reader tycker förstås att jag ska läsa ytterligare 838 inlägg (jag tyckte jag sa åt den att markera alla som lästa ganska nyligen, eftersom jag inte hade tid, men jäklars vad det kommer nytt…).

…olästa pappersböcker har jag här hemma. Jag har ju brukat lyssna på talböcker på väg till och från jobbet eftersom det är så lyxigt att verkligen kunna lyssna hela tiden från dörr till dörr, men nu ska jag läsa pappersböcker i stället för att komma ifatt lite. Det finns ju så många böcker jag vill köpa, men jag borde läsa de jag har först!

…funderingar kring skrivande har jag. Jag har skrivit en kladd till ett första kapitel, men känner mig väldigt osäker. Det jag vet är att jag vill skriva något utan mord och sånt. Idén är en otrohetshistoria som väl ser ut att hamna nånstans mellan chicklit (eller vad det nu heter när det är en man som huvudperson…) och seriösare roman (där det senare egentligen är det eftersträvansvärda…). Men blir det intressant eller bara kliché och tråk? Och kan det bli en hel roman av idén? Det är inte lätt att säga… Jag borde förstås bara sätta fart och skriva, men jag vet inte riktigt vart jag vill…

…mage känns det som att jag har, särskilt när jag böjer mig för att knyta skorna…

…regn har det blivit sista semesterveckan.

…tråkigt att semestern tar slut nu.

…tidigt ska jag gå upp i morgon jämfört med idag…

5 kommentarer

 1. Fast hur hittar man såna som går att gå i… än så länge är det bäst när jag får sitta på en stol eller liknande och kan lägga upp foten i knät. Mina knutar hamnar lite på sidan av skon, men det gör inget. :)

  Jag har faktiskt fått en mystisk bok med posten som jag antar var en av böckerna i pocketbytet. Det får väl anses som godkänd utdelning, antar jag, eftersom såna där kedjebrev aldrig håller vad de lovar… hoppas du också får åtminstone någon!

 2. du får köpa slip-in skor! ;o)

  Det är galet vad man tappar bort sig i bloggarna bara man är bort några dagar. En veckas semester o man är förpassad till evigheten.

  De där böckerna man skulle skicka, hur gick det med dom? har jag inte sett några och inte hört nåt.

 3. du får köpa ett långt skohorn och göra lite lösare knutar så du kan trycka ner foten utan att knyta. annars finns det snygga sneakers med kardborrebarnd som inte gör att man ser ut som en 5-åring på dagis :o)

 4. Rille Rille

  Angående spam-funktion så har jag kört en variant ett tag och inte fått ett enda spam, (just nu är min sida nere eftersom jag flyttat) Men det är en enkel grej som genererar en kod mha ett php-skript. Denna kod sparas sedan i sessionen och du kan lätt kolla om det stämmer när någon kommenterar…

  Prova gärna om du vill!!

  Du anger en button.php som src till en bild på kommenteringssidan:

  button.php ser ut så här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *