Hoppa till innehåll

Vattengympa!

Nu har jag precis anmält mig till vattengympa för gravida på Feelgood vid Lilla Bommen! I takt med att jag blir mer och mer otymplig och svårmanövrerad känns det som en allt mer lockande idé… Citat Feelgood:

Vattengympa är en mycket skonsam och behaglig träningsform. Vi erbjuder ett anpassat träningsprogram för gravida med träning av styrka, kondition och rörlighet. Varje kurstillfälle avslutas med olika avspänningsövningar i det varma vattnet (32 grader). Kursen är fördelad på 8 tillfällen och leds av en leg. sjukgymnast.

Det finns ett antal olika “kurser” i vattengympa för gravida och oftast är de fördelade på 8 tillfällen. Platserna går åt som smör i solsken, så jag kände att jag hade lite tur nu som fick en plats på en kurs som börjar 3 september. Det fanns ett fåtal platser på andra ställen också, men det var ställen som var betydligt jobbigare att ta sig till. Jag trodde att Feelgood skulle vara svindyra, vilket jag mest baserade på att de verkar lite hippa och att priset inte stod på hemsidan. Men det kostade 1590 kr, att jämföras med betydligt mindre hippa Magplasket som tog 1700 kr. Mycket pengar, men jobbet ger mig hälften i friskvårdsbidrag och då känns det genast bättre!

Åtta onsdagar från och med vecka 36 (graviditetsvecka 29) vet ni vad jag gör, alltså. Klockan 19-20 åtminstone. Hade hellre sett att det började 18 eller rentav 17:30, nu blir det väl inte riktigt bra hur jag än väljer mellan att åka hem emellan eller att jobba över/driva på stan… menmen, jag och min stackars kropp ser väldigt mycket fram emot detta, i alla fall!

3 kommentarer

  1. Lisa Lisa

    Det tycker jag absolut! Jag har typ inget inbokat en endaste onsdag på hela hösten, så det ska nog gå att få till :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *