Hoppa till innehåll

Exjobbet klart!

Det känns fortfarande alldeles overkligt och som att det inte är riktigt klart ändå, men faktum är att jag laddade upp min godkända exjobbsrapport till LiUs publiceringssystem igår kväll.

Magiskt..!

Jag vet inte riktigt om jag vågar tro att det är sant. Det känns som att någon när som helst ska skratta mig rakt upp i ansiktet, säga Jaså, trodde du att du var KLAR? och ge mig massor av mer jobb.

Visst kan det administrativa fortfarande strula, men det borde bara vara det kvar. Jag antar att jag får vänta tills exjobbet klarrapporterats i LADOK och sen ansöka om examen. Mina fristående kurser ligger inte i samma system som LiU-kurserna, men jag hoppas att det inte ska bli strul av det… jag kan i alla fall bifoga LADOK-utdrag och ett protokoll från ett möte där de som bestämmer bestämde att mina kurser får räknas in i examen.

Vore guld att få examen 2008! Hoppas att det går…

6 kommentarer

 1. Linnéa Linnéa

  Ååååååh! Grattis grattis grattis!

 2. Emma Emma

  Vilken duktig svägerska jag har. Bra jobbat!

 3. Elisabeth Elisabeth

  Grattis grattis! Måste verkligen vara härligt.

 4. Julia Julia

  Grattis igen! Tror inte att det är några problem att få examen 2008! Dessutom tror jag att det står datumet för sista kursen på något av pappren. Datum som man fick pappret på har jag inte för mig stod nån stans.

 5. Lisa Lisa

  Hurra hurra hurrrrrra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *