Hoppa till innehåll

Mage vecka 35+4

Mage vecka 35+4

I söndags var vi och fotade oss i studio med min Acando-kollega Peter Olesen. På fredag ska jag få en CD med alla bilder, så efter det lär jag visa upp fler, men här är en så länge. Lite snyggare än mina vanliga magbilder, va? :)

En del bilder blev riktigt snygga, framför allt bilderna på bara magen med snygg ljussättning. Ni ska få se sen! Själv såg jag ut som ett keffo på de allra flesta bilderna där ansiktet syns, jag är ingen vidare fotomodell. :) Eller så la sig håret skumt. Och jag tycker det syns i ansiktet att jag svällt på sistone… Jag är väldigt glad för att jag fick på mig vigselringen innan fotograferingen (och av efter, med lite våld…), den syns på många av bilderna och det hade varit tråkigt om bara Jonas haft sin.

Ska bli kul att få bilderna ordentligt. Får se om vi hittar på att göra något roligt med dem. Man kanske kan ha canvastavlor med mage på i sovrummet?

2 kommentarer

  1. Julia Julia

    Jag tycker att denna bilden är jättefin, och du ser absolut inte ut som ett keffo :) Jag gillar canvastavlor, och det blir nog snyggt med magbild. Jag tycker att det är snyggast med “närbilder” på canvas, för t ex landskapsbilder tenderar att bli lite för plottriga med den dåliga upplösningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *