Hoppa till innehåll

Vidare flyttstök, nu med stegpall!

Det går framåt, men är såklart mycket kvar! Högen med tömda kartonger växer i alla fall och det känns oerhört tillfredsställande. Köket börjar bli vettigt, förutom alla torrvaror som är kaosartat utspridda eller fortfarande nerpackade – vi måste flytta om hyllor i skafferiet och det ser ut att bli krångligare än väntat och rentav kräva borr, vilket vi inte har (men Jonas kanske kan låna på jobbet, så det löser sig nog i så fall).

Jag tänkte ge mig på alla miljarder (ok, inte riktigt, men de är många) bokkartonger idag, vilket skulle innebära ett stort lyft för vardagsrummet. Jonas har riggat hemmabiosystemet i röran och igår kväll premiärtittade vi på film. Vi får se hur vi ska göra med allt sen, det blir ju temporärt tills vi skaffat soffa och satt upp alla pryttlar ordentligt.

Imorse kom en kille från Securitas och fixade med larmet och hade genomgång med oss. Hör nu det alla skurkar, här finns larm, så kom inte hit… Vi fick höra hur det lät när det satte igång också, det var inte särskilt behagligt att lyssna på. Tänk vad man utsätter stackars Mini för…

Igår köpte Jonas en stegpall till mig. Den är helt oumbärlig! Visst har jag klättrat lite på vanliga stolar och pallar i flyttstöket hittills, men det är ett otäckt stort kliv när man har en ömtålig bautamage. Pallen är kanske inte jättesnygg men åååååh så bra! Den går dessutom att rulla runt genom att sparka lite på, plus att den är lätt ifall man ändå vill bära den. När man kliver upp på den blir den automatiskt stadig.

Nu tror jag bestämt att jag borde äta lite lunch snart. Jobbigt… det är tråkigt med mat!

2 kommentarer

  1. Lisa Lisa

    Åh, det är ju en sån där pall som var ens högsta dröm att äga när man var liten!

    Smaklig måltid! Visst är det tråkigt att äta ensam?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *