Hoppa till innehåll

Hemmafru/föräldraledig

Just nu känns hemmafrulivet riktigt bra, faktiskt! Det är såååå skönt att vara föräldraledig och slippa ge sig ut om dagarna. Det kändes verkligen som att jag skulle gå sönder flera gånger dagligen förut, men nu är det mycket bättre. Nu känns det som att jag kan gå här och vara höggravid hur länge som helst. :)

Jag har varit en ganska duktig hemmafru åtminstone nu till att börja med. Donar i hemmet om dagarna och har middag på bordet när maken kommer hem. Får väl se om jag orkar hålla igång det. Idag lär det bli några tvättmaskiner körda i alla fall…

Men jag tar det lugnt idag. Har just avnjutit en lång frukost vid datorn och unnade mig en stor mugg alldeles vanligt svart te. Mitt järnvärde har blivit så bra att jag vågar strunta i teets järnupptagshämmande effekt.

Som tur är lagade jag mycket middag igår, så jag har lunch grejad redan! Bara att värma i micron. Helt okej gott var det också.

Egentligen skulle jag ju vilja ägna mig åt skrivande nu, men flyttkaoset har högre prioritet. Vill ju få ordning på allt innan Mini kommer. Idag har jag förresten gått 38 veckor, vilket innebär att det räknas som helt normalt att föda från och med idag till om fyra veckor.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *