Hoppa till innehåll

Vanliga byxor!

Vanliga byxor!

Jubel! Idag fick jag äntligen på mig ett par vanliga byxor, två veckor efter förlossningen. Fast de är lite trånga och det gick inte med det andra paret jag provade… ändå är det en stor dag idag! :)

Direkt efter förlossningen var magen nästan lika stor som innan… eller den putade nästan lika mycket nertill, men var som en tom, plufsig påse upptill. Sedan har den successivt sjunkit ihop, men är fortfarande ganska stor och plufsig. Det hade varit kul att fota den varje dag, men det har inte riktigt rymts i schemat… inte en enda bild än så länge.

Jag har vägt mig varje dag vi varit hemma och jag är inte tillbaka på normalvikt ännu. Första vägningen gjorde jag förresten två dagar efter förlossningen och då hade jag tappat 6 av de totalt 11 kg jag gått upp (om man räknar det jag räknade som normalvikt för ett år sedan ungefär… har ju tyvärr inte riktigt koll på vad jag faktiskt vägde när jag blev gravid, och det första som hände var ju att jag dippade 7 kg som jag alltså inte räknar in i de 11). Nu ligger jag ca 2 kg över och har faktiskt gått upp lite vissa dagar… kanske äter lite för mycket bullar. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *