Hoppa till innehåll

Jaså, är det första advent?!

Jag insåg någon gång en bit inpå dagen att det är första advent, bara för att jag läste det på facebook… känns som att man har fått något viktigare att tänka på! :) Och alla dagar glider för övrigt in i varandra…

Vi har i alla fall varit och handlat idag, jag och Ava. Det gick bra! Ava sov och jag fick inte alls särskilt ont i DSEGVMU*. Jag köpte pepparkakor och mossa till adventsljusstaken, får väl se om vi hinner med något mikromys när Jonas kommer hem – han är och flyttstädar i gamla lägenheten, precis vad man vill ägna sin lediga tid åt när man just blivit pappa, eller inte.

Nu ska jag se om Ava låter mig packa upp det vi handlade (för ett bra tag sen… när vi kom hem bestämde hon att det var amningsdags) och kanske rentav plocka fram adventsljusstaken…

(fast nu börjar hon skrika…)

* Det Som En Gång Var Mitt Underliv

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *