Hoppa till innehåll

Jag saknar dig, jag saknar dig!

Det här är en gammal favorit bland ungdomsböckerna (åh, vad jag slukade Pohls böcker!) som jag gärna ville läsa om. Den handlar om Tina som måste hantera det ohanterbara att hennes älskade tvillingsyster Cilla blivit överkörd av en bil och dött endast tretton år gammal. Det är en vansinnigt sorglig bok och den höll definitivt för en nygenomläsning som vuxen.

BokinfoTitel: Jag saknar dig, jag saknar dig!
Författare: Pohl, Peter & Gieth, Kinna
ISBN: 9129621046
Publicerat iBöckerVardagsliv

2 kommentarer

  1. Lisa Lisa

    Åh, den var länge sedan! Kanske dags för en omläsning, om jag skulle känna att jag behöver böla ut ordentligt en stund…

  2. Oj det var inte igår man läste den boken. Har dock tänkt många gånger att jag ska läsa om den, men tänkt att jag kanske blir besviken. Men nu blev jag lite peppad att ta fram den igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *