Hoppa till innehåll

En utmärkelse från Sara!

Tack Sara!

Så här lyder kriterierna för denna award:

Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa! Kopiera in texten och bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare.

Jag utmärker utan inbördes ordning åtta bloggare som jag visserligen knappt har tid att läsa numera, men i alla fall:

» Lisa
» Johanna
» Julia (låst blogg)
» Miriam
» Ika
» Maria
» Anna
» Sofia

6 kommentarer

 1. (…och vi får se när/om jag hinner meddela ”vinnarna” också…)

 2. Ika Ika

  Nämen tack! Nu blev jag smickrad! Får se om jag lyckas göra ett urval bland alla bloggar jag läser också…

 3. Julia Julia

  Kul! Jag har nog aldrig fått någon utmärkelse innan. Roligt att jag fick det även om min blogg är låst!

 4. Lisa Lisa

  Oj, tack tack!

 5. Nejmen oj, vad trevligt! :) Kramar!

 6. Nämen tack! Jag har missat detta helt… :o)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *