Hoppa till innehåll

En utmärkelse från Sara!

Tack Sara!

Så här lyder kriterierna för denna award:

Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa! Kopiera in texten och bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare.

Jag utmärker utan inbördes ordning åtta bloggare som jag visserligen knappt har tid att läsa numera, men i alla fall:

» Lisa
» Johanna
» Julia (låst blogg)
» Miriam
» Ika
» Maria
» Anna
» Sofia

6 kommentarer

  1. Ika Ika

    Nämen tack! Nu blev jag smickrad! Får se om jag lyckas göra ett urval bland alla bloggar jag läser också…

  2. Julia Julia

    Kul! Jag har nog aldrig fått någon utmärkelse innan. Roligt att jag fick det även om min blogg är låst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *