Hoppa till innehåll

Lång lugg

Jag hatar att ha lugg på utväxt. Jag vet inte hur länge den varit helt omöjlig nu – för lång för att ha hängandes framåt och för kort för att dra åt sidorna. Åtminstone med någon större framgång/bekvämlighet. Idag har jag hårspännen. De är också jobbiga, för de lossnar emellanåt.

Menmen. Jag tänkte hur som helst att kort lugg är lite för high maintenance för en nybliven mamma som jag. Vem orkar bry sig om att klippa håret, liksom.

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

  1. Julia Julia

    När jag klippte mig nu blev luggen precis för kort för att kunna ha bakom öronen. Det är fint men jobbigt :) Jag har inte bra koll på var jag har hårspännena heller så hemma blir det ofta att jag sätter i en klädnypa :) Men vi får satsa på utväxt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *