EFIT 2009-04-09: skärtorsdag med IKEA-leverans

Nu har jag bestämt mig för att lägga mina EFIT-bilder här i dagboken i stället. Eller rättare sagt, jag laddar upp själva bilderna på flickr, men skriver om dem här. I vanlig ordning länkas bilderna till större versioner på flickr (där man också kan se dem ännu större om man vill). Kolla kategorisidan för EFIT, där har jag även lagt in länkar till äldre omgångar.

Det här var en pysslig dag med möbelleverans från IKEA och påskshopping på Allum. Tyvärr var jag inte så duktig på att passa tiderna, men det blev vad det blev…

Morgon
Morgon...

Jag väntar på samtal från budkillarna som ska leverera IKEA-möbler någon gång mellan 9 och 15 och ska ringa en halvtimme innan…

9.53
9.53

Frukost vid datorn med Ava i babygymmet. Fotar kontoret innan de nya möblerna. Ska sanningen fram så har jag faktiskt ingen aning om att det är EFIT-dag ännu. :)

11.29
11.29

Möblerna har kommit! De kom 10.45 om vi ska vara exakta…

12.25
12.25

Ava sover… Hon somnade faktiskt precis innan leveransen kom, men vaknade lite halvt flera gånger medan killarna höll på att stöka upp möbler för trappan. Jag stod och rullade vagnen fram och tillbaka för att lugna henne igen. Nåväl, det var väl ungefär här någon gång som jag tänkte att jag skulle kolla upp nästa EFIT-datum och insåg att det var idag!

12.37
12.37

Ava har vaknat och ammar.

13.21
13.21

Ava äter katrinplommonpuré!

14.03
14.03

Ava och jag åker bussen mot Allum för att påskshoppa lite.

15.42
15.42

Har skyndat runt färdigt och gör ett besök i Allums amningsrum. Det blev visst inte någon vidare smickrande bild av Ava…

16.26
16.26

Väntar på bussen hem till Landvetter. Där har jag stämt träff med Jonas så vi kan gå och hämta paket tillsammans. Har fått takstativ till projektorn + ett paket med solglasögon och tvättlappar till Ava.

18.53
18.53

Krävande soffbygge…

19.15
19.15

Mera soffbygge…

23.32
23.32

Soffan är klar och Ava sover. Dags för oss att sova också!

På flickr finns fler bilder med de nya möblerna.

2 kommentarer

  1. Det tar sin lilla tid få ihop IKEA-möbler ja :)

    Minns då jag skulle montera 2st byråer och alla dess lådor då.

    Tjusigt blev det. Men du hänger väl på nästa EFIT med som är om bara 5 dager va? ;)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *