En glad påsk

Åååh, vilken härlig påsk det har varit! Underbart att få ha Jonas hemma i några dagar, tycker både jag och Ava. Men vi har haft väldigt mycket att göra med vår IKEA-leverans, så vi har inte slappat precis… utom på påskafton då vi tog lite ledigt.

Har laddat upp en massa påskbilder på flickr. Några highlights:

Ava känner på sitt ägg
Avas första påskägg

Avas ägg
Avas ägg inuti

Påskpromenad
Promenad i vårvädret – premiär för att ha Ava framlänges i bärselen. Jonas klarar det bra, men när jag testade sen fick jag alldeles för ont.

Coola tjejen
Ava var cool i nya solglasögon.

Påskkärringar har varit på besök!
Två små påskkärringar kom på besök… jag tycker kortet är jättesött. :)

Gnocchi, mumsig gryta och salladsärter
Vi åt jääättegod mat – hemgjord gnocchi med mumsig gryta och salladsärter.

Ava i uterummet
Fin bild på Ava.

Hemmet är för övrigt fortfarande i kaos och mycket återstår att fixa. Jag bildrapporterar löpande.

3 kommentarer

  1. Ser bland de övriga påskbilderna att ni ätit memma, och blir lite fascinerad vid upptäckten att amn kan köpa memma i Sverige. Synd att ni inte gillade smakupplevelsen. Jag gillar memma – pascha är iofs godare, och godast i år var nog brorsans chokladtårta, men memma är en klassiker. Fast kanske man måste ha vant sig från späd ålder för att uppskatta den till fullo?

    Svara

  2. En liten påskhälsning i efterskott! Skäms över att jag fortfarande inte lyckats ta mig till Landvetter och säga hej… Ava kommer ju hinna ta studenten innan jag får se henne :(
    Hoppas ni får en fortsatt fin vår – det är nu man verkligen längtar efter en uteplats – lycko er! ;)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *