Hoppa till innehåll

En glad påsk

Åååh, vilken härlig påsk det har varit! Underbart att få ha Jonas hemma i några dagar, tycker både jag och Ava. Men vi har haft väldigt mycket att göra med vår IKEA-leverans, så vi har inte slappat precis… utom på påskafton då vi tog lite ledigt.

Har laddat upp en massa påskbilder på flickr. Några highlights:

Ava känner på sitt ägg
Avas första påskägg

Avas ägg
Avas ägg inuti

Påskpromenad
Promenad i vårvädret – premiär för att ha Ava framlänges i bärselen. Jonas klarar det bra, men när jag testade sen fick jag alldeles för ont.

Coola tjejen
Ava var cool i nya solglasögon.

Påskkärringar har varit på besök!
Två små påskkärringar kom på besök… jag tycker kortet är jättesött. :)

Gnocchi, mumsig gryta och salladsärter
Vi åt jääättegod mat – hemgjord gnocchi med mumsig gryta och salladsärter.

Ava i uterummet
Fin bild på Ava.

Hemmet är för övrigt fortfarande i kaos och mycket återstår att fixa. Jag bildrapporterar löpande.

3 kommentarer

  1. Ika Ika

    Ser bland de övriga påskbilderna att ni ätit memma, och blir lite fascinerad vid upptäckten att amn kan köpa memma i Sverige. Synd att ni inte gillade smakupplevelsen. Jag gillar memma – pascha är iofs godare, och godast i år var nog brorsans chokladtårta, men memma är en klassiker. Fast kanske man måste ha vant sig från späd ålder för att uppskatta den till fullo?

  2. maria maria

    En liten påskhälsning i efterskott! Skäms över att jag fortfarande inte lyckats ta mig till Landvetter och säga hej… Ava kommer ju hinna ta studenten innan jag får se henne :(
    Hoppas ni får en fortsatt fin vår – det är nu man verkligen längtar efter en uteplats – lycko er! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *