Hoppa till innehåll

Solgula böcker

Hos Snowflakes in rain hittade jag en efterlysning av solgula böcker. Eftersom jag läser en väldigt gul bok just nu, Miranda Julys No one belongs here more than you, blev jag sugen på att se vad jag kunde uppbåda. Hmm. Det blev ju inte så mycket:

Gula böcker

Klassisk musik för dummies, Optimisthandboken, Så blir det musik, Historien om IKEA, Bebisens roliga rim och ramsor, No one belongs here more than you och ett gammalt sunkigt plugghäfte som egentligen borde vara någon annanstans än i bokhyllan…

Intressant. Det finns fler färgutmaningar, kanske fortsätter rota bokhyllor en annan gång. :)

Har du några gula böcker?

Publicerat iBöckerVardagsliv

8 kommentarer

  1. Helena Helena

    Ja, det kanske man skulle. Jag har inte heller läst den än, faktiskt, men fått lite andrahandsberättat för mig när maken läste. :)

  2. Hanna-Stina Hanna-Stina

    När jag läser “gula böcker” så är det speciellt en som jag kommer att tänka på: “Vilda Svanar”. Minns inte vad författaren heter, men det är en biografi över hennes familj under 4 generationer i Kina. Väldigt intressant!

  3. Jojo, det kan allt bli intressant att sortera böckerna efter färg. Jag har sedan ett par år staplat dem i olika travar i bokhyllan – färgsorterat naturligtvis. Böcker är snyggt! :)
    (I gula avdelningen finns t ex Göran Häggs svenska litteraturhistoria, en Povel Ramel-biografi och den klassiska norsk-svenska ordboken.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *