Hoppa till innehåll

Orange(a?) böcker och fler gula

Värst vad slarvig jag var när jag letade gula böcker. Jag hittade ju en hel drös till. Här är några fler:

Mer gula böcker

Svålhålet (ganska gul, i alla fall), Bipaviljongen, No one belongs here more than you (igen!), Vår tids filosofi, Kvinnliga filosofer, The Learner’s Kanji Dictionary, The Da Vinci Code, Lättpocket om Perl och Java, Shamanism, Naiv. Super och några Penguin Classics.

Passade även på att leta orange(a?) böcker, som efterlystes på Bokmania för ett tag sen:

Orange(a?) böcker

boo hoo, Acandos bok om AHA Management, American Exorcism, Nya (eh, knappast…) Formelsamlingen, Gösta Berlings saga, Amberville, The Rough Guide to India, Flickan som lekte med elden.

Och ja, jag har givetvis redan hittat fler som inte fick vara med…

Publicerat iBöckerVardagsliv

4 kommentarer

  1. har du läst Amberville? Jag är nyfiken, särskilt som jag gav bort den förra året men inte hört ett ljud…

  2. Helena Helena

    Ja, det har jag. Tyckte den var annorlunda och häftig. Länken i inlägget går till min lite mer detaljerade recension.

  3. När jag var klar med hela inlägget, stoppat in böckerna i hyllorna så vad hittar jag om inte fler böcker på det gula temat :-) Det är bara så tror jag för oss alla, svårt och hålla koll på vad en har. ;.)

  4. Emma Emma

    Ah, där kom den (Naiv super).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *