Hoppa till innehåll

Ny dator!

Första inlägget från nya datorn!

Det är underbart att ha en lite piggare dator som till och med klarar av att visa filmerna från vår kamera och att spela The Sims 3. Gamla datorn känns såååå slö i jämförelse.

Men det är mycket att fixa. Jag ska inte ha kvar min gamla datadisk, så jag håller på och för över filer. Mina foton laddar jag ner från Carbonite, där jag har dem säkerhetskopierade. Det tar evigheter!

2 kommentarer

  1. Ika Ika

    The Sims 3 – har du testat? Hur stor skillnad är det jämfört med tvåan?
    Jag tycker att skillnaden mellan ettan och tvåan är milsvid, men det jag läst om trean hittills känns inte lika dramatiskt, så jag har egentligen tänkt klara mig med tvåan ett bra tag till… Försöker buda hem ytterligare expansion packs för tillfället – som om jag inte vore tillräckligt fast som det är…

  2. Helena Helena

    Den stora skillnaden och förbättringen tycker jag är att hela världen är öppen. Du kan gå runt på stan friare och du kan styra simmar hemma samtidigt som du styr någon på stan. Det mesta är väl lite bättre generellt också, men det är inte så vansinnigt stor skillnad i hur snyggt det är som mellan 1:an och 2:an. Det var rätt länge sedan jag spelade 2:an, så jag minns inte precis hur det är, men det går nog att klara sig med det. :) 3:an kräver väl rätt mycket mer av datorn också, tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *