Hoppa till innehåll

Beco Butterfly II!

Nu har vi en sån här:

En ergonomisk bärsele, alltså, närmare bestämt en Beco Butterfly II. Underbart! Den känns mycket bättre att bära i än BabyBjörnen och bärryggsäcken vi provat hittills, även om jag ännu bara testat att bära Ava hemma medan jag pysslade tvätt och lagade mat och tittade på oss i spegeln väldigt mycket. :) Hon verkade tycka det var helt okej i alla fall, både när jag hade henne på min mage och på min rygg.

Den ska testas mer utförligt inom kort och jag hoppas verkligen att vi kommer att trivas med den.

Det är väldigt smidigt att kunna växla mellan vagn och bärsele. Om man ska åka och handla stora saker vill man inte att vagnen ska ta upp hela bagageutrymmet i bilen. Ska man ta sig fram där det är trångt (t.ex. Lisebergs julmarknad…) är det också smidigt att slippa vagn. För att inte tala om ifall man vill gå på skogspromenad eller något. Jag tror också att det kan vara skönt att lite enkelt kunna hoppa på bussen och t.ex. åka in till stan, men jag ska inte säga för mycket innan jag provat… men jag hoppas att det går bra! Skönt att inte vara beroende av någons hjälp i alla fall, tycker jag.

5 kommentarer

  1. Funkar bärsele till större barn? Funderar på om jag kommer kunna bära Wilma i sele senare. Hon väger ju en del och lär ju inte gå ner i vikt om man säger så..

  2. Den här ska man kunna använda tills barnet väger 20 kg (vilket borde dröja några år). Men hur bra det känns beror ju förstås på hur mycket man orkar… det finns definitivt bättre och sämre selar, men givetvis känner kroppen att man bär. Har burit Ava i Becon + shoppingkassar i ganska många timmar idag och har fått lite ont, men överkomligt. Känns bättre än efter att ha burit i BabyBjörnen i alla fall…

  3. Jag bar förresten på magen idag, det känns kanske bättre om man bär på ryggen. Det är nog vanligare när det gäller större barn.

  4. Jag tror vår babybjörn bara är upp till 12 kg. Det väger hon ju inte än men kanske när hon är ett år…
    Kostade den där dyra pengar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *