Duplo, min nya hobby

Ava fick en startbox med Duplo i julklapp av farfar Janne och nu har vi precis beställt mer – en XXL-låda med Duplo. För Avas skull? Mnja. För henne räcker nog startkitet ett tag till, men själv blir jag frustrerad när bitarna tar slut vad jag än bygger…

Duplo är kulEtt av mina Duplo-alster

Vi var på stan igår, men allt Duplo var slut i alla leksaksaffärer vi tittade i. Fast vi lyckades köpa en stor byggmatta och ett set med tre mindre byggplattor, så vi har redan fått uppleva ett lyft för byggandet.

Att bygga Duplo är min nya hobby. Men om jag fick välja skulle jag nog hellre ägna mig åt något annat. Fast jag får inte välja, för Ava tycker det är okej när jag leker med Duplo på golvet. Däremot är det inte okej att sitta vid datorn eller att läsa en bok eller något sånt. Så jag bygger Duplo. Och hon river det igen innan jag hunnit bygga klart.

Duplo-tron till fåret
Fåret (Bäää!) har fått en Duplo-tron

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *