En egen dag

Idag har jag en egen eftermiddag och kväll. I förmiddags var vi på öppna förskolan hela familjen och sen åkte jag in till stan. Vi gjorde samma sak fast tvärt om i tisdags, det vill säga Jonas åkte in till stan och jag var hemma med Ava.

Jag har suttit på Andrum hela dagen, en av mina favoritrestauranger. Riktigt bra! Jag sitter bekvämt intill ett eluttag och blir inte särskilt störd av folk. Jag har fikat två gånger och ätit middag, allt veganskt och med slutsumma på under 150 kr. Idag provade jag för första gången att äta veganburgaren i stället för buffén och det var riktigt gott!

Och vad är det jag gör här då? Pysslar med skrivandet, såklart. Jag har redigerat mitt bilderboksmanus så jag känner mig skapligt nöjd (men kommer säkert att hitta mer att fixa efter att ha fått feedback) och kommit en bra bit med redigeringen av min kapitelbok. Det är en helt annan sak att komma bort så här och sitta ostörd med en massa tid. Visst, jag har lagt lite tid på att surfa också, men jag har fått mer gjort än jag skulle kunnat få på en vecka hemma.

Det här blir nytt rekord i tid borta hemifrån sedan vi fick Ava. Men snart ska jag slå det, när jag använder mitt presentkort på spaövernattning!

Nu ska jag redigera ett litet tag till innan jag ska gå ut till kylan och bussen.

Relaterade inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *