Inte så väl vald dag att gå på stan…

Idag åkte jag och Ava in till stan. Det var en dålig idé, kan jag säga så här i efterhand… men vi hade faktiskt stämt fikaträff med nya bekantskaper P&K, så det fick bli idag trots att snön hade vräkt ner över Landvetter hela morgonen. Det var lite slirigt att gå till bussen, men inte så farligt. Hur som helst, vi lunchade raw food och hade det bra på Dahls, men sen gick vi till Ekostore i blåst och blötsnö. Inte roligt alls, uuuusch. Sen tyckte jag att jag hade jättebra timing som kom till busshållplatsen när det stod att bussen skulle gå om 1 minut. Fast nästa gång jag tittade stod det 28 minuter. Jag pratade med en kvinna som stått där sedan det stod 4 minuter, så jag bestämde mig för att vänta. Det kom såklart ingen buss. Jag stod och väntade, blöt och kall och snorig, i blötsnöblåst i en halvtimme och givetvis vaknade Ava av alla människor som stojade vid busshållplatsen. Lyckligtvis var hon lugn och bussresan gick också bra, men i Landvetter hade det förstås fortsatt snöa utan att vara blött… När jag kommit ut ur bussen kunde jag först inte rubba vagnen en millimeter. Var tvungen att ta i ordentligt för att kunna flytta mig ur vägen för de som skulle kliva av efter mig, och så tungt fortsatte det att vara hela vägen hem. Jääättejobbigt. Och Ava förlorade tålamodet någonstans halvvägs.

Men jag har i alla fall fyllt på Taifun-förråden (pålägg och basilikatofu, som går hem hos hela familjen)! Och så kom vi lite tidigt till stan, så jag hann shoppa på H&M också. Hittade en blusaktig topp som funkade på mig. Sånt kan inte ignoreras, så jag köpte den i tre olika färger: vinröd, svart och den här intill. Hoppas den verkligen är bra nu då och att det inte bara var något jag fick för mig…

Jag är sugen på att uppdatera min garderob inför att jag ska börja jobba igen. Skulle vilja ha lite mer propra kläder och den här toppen är väl ganska proper. Eller rättare sagt, hur proper jag ser ut i den kommer helt att bero på vad jag har över den, för jag lär väl i vanlig ordning vara för frusen för att kunna ha bara kortärmat på mig. Jag borde försöka hitta lite propra koftor också. När jag nu vågar mig iväg till stan igen…

3 kommentarer

  1. Hihi, så tänkte jag med. Om topparna alltså. Köpte en svart och en cerise och gillar dem jättemycket. Supersköna och sådär lagom uppklädda för att passa till både jeans, kjol och snyggbyxor. Klar garderobsfavorit :)

    Svara

  2. Javisst! Läckra ränder, tycker jag. Jag har inte använt någon av mina ännu, de ligger fortfarande i påsen med lapparna kvar, men snart kanske jag får tid att packa upp dem. :)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.