Hoppa till innehåll

Alla hostans dag?

Den här förkylningen är riktigt skum. Ska den inte ge sig snart? Efter i lördags när jag sov nästan hela dagen har jag visserligen orkat vara mestadels vaken om dagarna, men jag har en synnerligen efterhängsen hosta och börjar bli tokigt less på det här nu. Köpte hostmedicin idag, men som väntat hostar jag fortfarande.

Det blev en lite snörvligare Alla hjärtans dag än vi kanske tänkt oss, men vi firade så smått i alla fall. Vi åt våfflor, vilket vi tyckte passade bra eftersom de är hjärtformade. Ava fick äta våfflorna med riktig hallonsylt i stället för fruktpuré för första gången. Tror ni hon gillade det? Nja. Vi tog fram några överblivna sojabönor från kylen och hon sträckte sig bara efter dem hela tiden. Vi klagar inte… sojabönor är nog nyttigare än hallonsylt. :)

Alla hjärtans dag

Jonas och jag gav varandra små presenter också. Jag fick en ask bokstavskex, en sån där som det står JAG ÄLSKAR DIG i kexbokstäver på. Det var ju gulligt, ända tills han gav mig en näve kex och det enda ord jag möjligtvis kunde pussla ihop av dem var ett som börjar på H och slutar på ORA. Fast nu när jag tänker efter kunde det ju ha blivit HA RO också. Eller HOAR.

Vi hade för övrigt inte ett enda G i vår ask, men vi kunde bygga texten här ovan i alla fall.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *