Klippt mig och skaffat ett jobb

Idag har jag varit i stan och uträttat ärenden.

Först tog jag en sväng förbi jobbet för att se om jag möjligtvis hade min PIN eller PUK till jobbmobilen där… det hade jag inte, så jag fick prata lite med helpdesk. Förhoppningsvis har jag fått eller så får jag snart en PUK-kod till jobbmailen och förhoppningsvis kan jag logga in på jobbmailen med den nya kod jag fick av helpdesk eftersom min gamla gått ut… ja, det är bökigt det där med koderna, hoppas det löser sig. Jag behöver även mer minne i min jobbdator, måste ta mig till kontoret någon gång snart så de får stoppa in det åt mig.

Sen shoppade jag lite på bokrean, bara barnböcker!

Försökte även hitta en ny klocka eftersom min gamla som jag tycker så mycket om har börjat uppföra sig ytterst illa. Men jäklars vad omöjligt det var! Jag hade att välja mellan utförsäljningsklockor på Ur&Penn för 150 kr eller finbutiksklockor för 2000 kr, det fanns liksom inga mellanting. Jag har inget emot en billig klocka, men då ska de vara fina, enkla och stilrena. Hittade bara en massa stora blaffor översållade med blingbling. Suck, att det ska vara så svårt!

En löjligt stor mugg köpte jag i alla fall. Det har länge varit min dröm att köpa en löjligt stor mugg på Indiska och ha med den till jobbet. Nu har jag i alla fall en sån mugg. Får se om jag vågar ta med den till jobbet… Jag skulle garanterat känna mig lite mer hemma om jag hade en egen mugg i behaglig storlek, men det kanske ser lite väl slappt ut att hälla upp värsta monsterkoppen som om man tror att man har all tid i världen att dricka te. :)

Och så klippte jag mig. I vanlig ordning får jag vänta lite med att tycka särskilt mycket om hur det blev, eftersom frisörstajlad nyklippt frisyr oftast skiljer sig en del från hur det blir sen…

Angående jobb så har jag alltså fått ett uppdrag på ett företag ute på Lindholmen, där jag börjar på måndag. Jag skrev ett inlägg om det förut, men jag tycker det är svårt det här med vad man ska blogga om och inte när det gäller jobb… Jag testade att googla på företagsnamnet och såg att mitt inlägg kommer med på första träffsidan. Vet inte om det är riktigt önskvärt… Nu har jag lösenordsskyddat det inlägget och hoppas att det inte kommer upp när man googlar så mycket längre till. Får se om jag sätter i system att skriva bakom lösenord ibland, eller om jag helt enkelt ska undvika att nämna vissa saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *