Hoppa till innehåll

Mina bokreainköp

Jag var inte helt övertygad om att jag ville handla på bokrean, men givetvis kunde jag inte motstå att köpa lite barnböcker…

Bokreainköp

Väldigt nöjd med skörden är jag! Däremot var jag inte det minsta sugen på vuxenreaböcker, faktiskt. Jag har så jag klarar mig. Allt tyder på att även Ava kommer att ha böcker så hon klarar sig genom uppväxten… det är ju så roligt med barnböcker!

Publicerat iBöckerVardagsliv

3 kommentarer

  1. Jag kunde inte heller låta bli att köpa en del barnböcker igår + en del andra böcker till mig själv. Köper inte så mycket skönlittertur för vuxna på rean, men däremot faktaböcker av olika de slag!

    Pricken är en underbar bok!!!

  2. Jag tror att det känns bättre att köpa barnböcker dels för att man kan tänka att man handlar för barnets skull snarare än sin egen och dels för att de inte är särskilt betungande att ta sig an. Jag har jättemånga olästa vuxenböcker, vill inte gärna lägga fler till den listan.

    Ja, visst är väl Pricken det? Jag har faktiskt inte läst den i modern tid, men jag minns att den fanns i min närhet (oklart exakt var för det var inte hemma i alla fall) när jag var liten och att jag tyckte väldigt, väldigt mycket om den. Ser fram emot att läsa om den. Min dotter är nog för liten för den ännu, men jag får läsa den själv och ställa undan den ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *