Hoppa till innehåll

Mer sytt till Ava

Nu börjar det här vara löjligt länge sen, men jag måste ju bara nämna min senaste beställning från Mysungar! Det blev ett par byxor och en tunika:

Bilderna är lånade från när Mysungar-Maria bloggade om dem.

Tunikan beställdes för att matcha Avas fina apor-och-lejon-tights från PajaS och här är Ava i hela kitet:

Ava mannekängar kläder

Nu har jag precis lagt en liten, liten beställning till. Bara en t-shirt. Ava kanske inte behöver den, men den kommer att bli så fin! Och det är ju så roligt att beställa uppsytt!

2 kommentarer

  1. Tack! Det kommer att bli hur lyxigt som helst med automatisk garageport! Och så kommer hålet att bli lite bredare så att man kommer slippa sitta med hjärtat i halsgropen varje gång man ska köra in.

    Så fina kläder Ava har/får! Jag har inte vågat beställa så mycket uppsytt (och hinner inte göra det själv även om jag skulle vilja) för jag är rädd att barnens klädkonto kommer att rusa iväg ännu mer… Förresten är ju tyget i de gröna stjärnbyxorna galet likt Villervalla! Matchar det? Eller har Ava vuxit ur sina Villervalla-kläder?

    Kram!

  2. Vi har jättesmal garageport, jag har inte lärt mig köra in där ännu…

    Uppsytt är jätteroligt! Avas uppsydda kläder brukar ligga i ungefär samma prisklass som Villervalla, dvs lite mittemellandyrt. Jag skulle köpa ännu mer om ekonomin tillät och Avas byrå inte redan var rätt full. :)

    Sant, det gröna stjärntyget är likt Villervalla-tyget, fast tyget i byxorna har en livligare grön färg, den är riktigt härligt lysgrön. Avas body är undanplockad sedan länge… går ju fort. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *