Hoppa till innehåll

Lunch med familjen

Idag ringde Jonas på förmiddagen och undrade om inte jag ville luncha med honom och Ava på Andrum. Det kunde jag ju inte motstå! Kul att få träffa familjen lite dagtid. Ava såg så stor ut i sina stortjejsbyxor (de bruna jag visade nyligen) och seriös stickad tröja, men hennes bordsskick avslöjade henne. Jag såg i alla fall ingen annan som tog av sig skorna, hällde i mat från haklappen i en sko, skakade skon, hällde ut maten på bordet och började plocka i sig…

Hon är rolig, hon. Hon blev även glad att se sig själv i spegeln och utropade: bäbis! Och när någon nös längre bort i lokalen sa hon ”Voff!”. Jag kan intyga att nysningen faktiskt var rätt lik ett hundskall, men jag hade nog inte kommit att tänka på det själv…

Det blev en nätt liten tvåtimmarslunch i stället för min vanliga halvtimmeslunch och följaktligen jobbar jag sent idag.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *