Hoppa till innehåll

Middagsgäster och föräldraledighetsflashback

I torsdags hade vi besök av Karin och Henrik. Ava var jätteblyg när de kom, hon satt i bärselen (för att få vila och gosa lite extra efter en lunchsömn i kortaste laget) och blev panikslagen varje gång hon trodde att jag skulle ta ur henne och sluta krama henne… fast till slut kom jag på att jag kunde gå iväg lite och plocka ur henne, för att sedan intressera henne för lite leksaker. Och snart tyckte hon det var hur roligt som helst att räcka leksaker till besökarna…

En stund under middagen gjorde Karin en observation av familjen, som var en del av en kurs hon går. Det var intressant att ta del av vad hon såg i situationen sen.

Efter maten tittade vi på Karin och Henriks bilder från Japan, eftersom de nyligen gjorde en resa dit. Kul att se och gissa om vi blev ressugna!

Idag fick jag lite sovmorgon och sen åkte Jonas in till stan, så jag och Ava har varit ensamma hela eftermiddagen och kvällen. Vi gick och handlade och det kändes ett tag precis som att vara föräldraledig igen. Och det slog mig igen vilket projekt det är att gå att handla och hur lite annat man hinner när man gör det…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *