Hoppa till innehåll

Bygdevandring i Landvetter

Idag har vi varit på en liten bygdevandring med Landvetters hembygdsförening:

Bygdevandring med Landvetters hembygdsförening

Ava var jätteblyg och satt mest och såg bister ut ända till på slutet när hon blev sig själv igen och började peka på träd och brumma som bilar. Men då var det dags att gå hem, för vi skippade den avslutande fikastunden eftersom det redan var efter läggdags för Ava.

Hur som helst var det intressant att höra lite om bygden och vad alla gamla hus använts till tidigare. Och det var ett charmigt sällskap som promenerade, somliga kunde svara jakande på frågan om de mindes bensinpumpen som fanns på Bygatan fram till någon gång på 30-talet.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *