Kul att göra saker

Det händer lätt att jag tänker att det är jobbigt att planera aktiviteter. Det finns ju så mycket att göra hemma och det är skönt att vara hemma, men det är alltid roligt att göra annat också när man väl tar sig tid! Det var till exempel väldigt roligt att åka på Marias kalas, trots att det var ända borta i typ Flen.

Igår åkte jag in till Konsultbolaget (nej, det är inte hemligt var jag jobbar, men jag vill inte dyka upp i googleresultat onödigt mycket…) och var med på avskedsfika för Julia som gör sin sista dag idag. Sen träffade jag Jonas och Ava på stan, vi åt middag på Andrum och fikade på Dahls. Trevligt!

Idag har jag varit på sillunch på Konsultbolaget – fast jag hade med mig basilikatofu i stället för sill och tog för mig av potatis, sallad och jordgubbar. Nu har det precis varit fika på Kundföretaget också och jag kunde för en gångs skull äta av det, eftersom det var melon och glass (så jag åt melonen, alltså).

Imorrn ska jag leka med Ava på förmiddagen och sen åker jag (utan Ava) in till stan för att förhoppningsvis hitta en jacka jag inte skäms över lika mycket som min nuvarande. På söndag blir det picnic om vädret tillåter! Och på måndag åker jag till Stockholm för en tvådagars Scrum-kurs och ska även passa på att träffa vänner.

Men det går väldigt dåligt med skrivandet just nu.. för att det ska bli något av det måste jag verkligen anstränga mig och lägga all min tid som blir över efter att jag skött jobb, barn och hem, och det är svårt.

Relaterade inlägg:

3 reaktioner på ”Kul att göra saker”

  1. förstår att det inte blir mycket tid över. den lilla tiden du har vill du ju inte glo på datorn heller.
    o det där med aktiviteter ( att komma igång o iväg) kan ibland kännas helt hopplös även om man har nästan all tid i världen.

  2. Åh Stockholm. Antar att vi inte hinner fika. ;)

    Förstår det där med tiden…det är skumt…det har förändrats så enormt sen man fick barn. Förr hade man all tid i världen att göra ingenting. Nu hinner man inte göra ingenting.. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *