Hoppa till innehåll

Imorgon får Ava en överraskning!

Idag var det finfint väder igen, åtminstone till att börja med. Ava och jag var ute på lekplatsen på förmiddagen och lekte med grannarna medan Jonas tog sovmorgon. På eftermiddagen var det bitvis lite regnigt, men det gjorde inget eftersom vi åkte runt och shoppade. Först tog vi en sväng till Hornbach för att köpa vattenslang (så vi kan fylla Avas nya pool utan att släpa ut 15 hinkar…) m.m. och sen åkte vi till IKEA. Väl där var det dags att äta och jag och Jonas blev positivt överraskade av att restaurangen faktiskt hade något riktigt gott till oss! Pasta med ratatouille blev det, mums filibabba. IKEA brukar inte vara så veganvänligt annars. Ava åt en medhavd pirog av de som blev över från picnicen häromdagen, mycket praktiskt att hon gillade dem.

Efter att Ava somnade ikväll rådde febril aktivitet i köket och nu har vi iordningställt en överraskning till Ava. Hon har fått en alldeles egen lekhörna under trappan, med en leksaksförvaringsmöbel, ett bord och två stolar som alltså inhandlades på IKEA idag. Hennes kära gamla nyckelpigefåtölj står också intill, men syns inte på bilderna. Så här blev det (klicka för större):


Kulramen på bordet köpte vi också på IKEA idag. Resten av leksakerna är de gamla vanliga, fast just nu ovanligt sorterade. Får se om vi lyckas insistera på att städa tillbaka saker på rätt plats… helt lätt är det ju inte med ett yrväder till barn som slänger runt alla grejer överallt.

Det ska bli intressant att se hur Ava reagerar imorgon bitti! Det är min tur att ta sovmorgon, men jag måste nog följa med ner en sväng innan jag sover vidare…

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *