Hoppa till innehåll

Underbar syn

Jag såg just en man i blåställ, med verktygsbälte och en stor,  rosa Hello Kitty-kasse.

Den lilla tjejen som trippade fram någonstans snett bakom honom,  och som han hela tiden vände sig om och sa något till, försökte jag att inte låtsas om, för jag det är ju mycket roligare att tänka sig att han hade valt väskan till sig själv för att han tyckte den var fin.

Och varför är det så otänkbart egentligen?

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Emma Karlsson Emma Karlsson

    Jag såg en kille i arbetskläder på Väsby bibliotek häromdan som spanade in nya pocketböcker, det tyckte jag var en fin syn. Biblioteket som mötesplats, för alla typer av människor, ahh…

  2. Tror stenhårt på att det var hans! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *