Hoppa till innehåll

Egen tid

Tänker på alla oceaner av tid jag ägnar åt att försöka få Ava att sova och fantiserar om att det skulle vara enkelt i stället. Tänk att läsa saga, pussa kinden, nattinatti och så går man och gör alla de där självförverkligande sakerna man aldrig hinner. Åh.

Det är alltså ungefär nu jag landar i vardagen efter Jfokus och inser att nä, man hinner visst inte koda Android-appar och testa Google App Engine och prova Groovy och prova Scala och lära sig JavaScript lite bättre och… allt, när man har typ 30 minuter om dagen som ska användas till ALLT.

Nu borde jag egentligen sova för att orka med natten och den tidiga uppstigningen imorgon, men jag måste bli klar med den där attans fotoboken också…

Ååååh…

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *