Hoppa till innehåll

Köpt Tjärven till mobilen

Nu har jag köpt John Ajvide Lindqvists nya bok Tjärven som mp3-bok. Testar eBokus, dvs Bokus app för att köpa och läsa/lyssna på e-böcker och ljudböcker direkt i mobilen. Premiär för ljudbok i mobilen för min del. Jag gillar att lyssna på John Ajvide Lindqvist, men jag undrar just hur mycket batteri det drar. Plus hur bra det kommer gå att höra nåt på bussen egentligen. Men det ska jag snart få reda på! Ska bli kul att testa.

Fast mest är det för att alla böcker jag har tänkt läsa ligger nerpackade i diverse kartonger jag inte har koll på…

Publicerat iBöckerVardagsliv

4 kommentarer

 1. Åh, hoppas att det är en bra bok och en bra uppläsare, då kan det vara fantastiskt att ha en ljudbok i mobilen! Jag lyssnade på ett gäng i vintras när jag promenerade till jobbet, men sen var det en uppläsare jag inte gillade alls och så kom cykelsäsongen igång och nu varken lyssnar eller läser jag… Jaja, det blir väl tid för det senare i livet kanske :)

  Hur som helst, kan inte tänka mig att det blir problem att lyssna på bussen! Rätta mig gärna om jag har fel!

  Kram!

 2. Han brukar vara bra. :)

  Och ja, det funkar bra på bussen, men lite jobbigt är det att man vill höja volymen ibland och sänka ibland, beroende på ljudet runtomkring.

  Det verkade inte gå löjligt mycket batteri heller!

 3. Nea Nea

  Kan du snälla dela ut din köpta ljudbok på exempelvis thepiratebay, och dela ut det där. Så att jag som är pank ändå kan ta del av min idols senaste novell.

  Snälla?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *