Hoppa till innehåll

Revansch!

Idag har jag lyckats vända ett “Jag vill inte bada!” till ett “Jag vill inte gå hem, jag vill bada mera!”. Jag har också lyckats hålla mig vaken genom båda dagens läggningar, vilket får ses som framsteg fast det tog längre tid än önskat. Idag är en bättre dag än igår!

Ava badar

Ava var alltså fast besluten att inte bada när vi gick till stranden och hon upprepade det flera gånger. Jag hade varit smart nog att smörja in henne hemma och sätta henne i vagnen endast iförd t-shirt, crocs, solhatt och blöja. I den utstyrseln kunde hon ju gå ner till strandkanten och gräva. Länge verkade det som att det skulle få räcka med det, men sedan började hon bada. Blöjan fick jag av henne, men resten behöll hon och det gick ju bra. Hon höll mig i handen och gick lååångt ut (det är väldigt långgrunt) och så ville hon gå på den långa bryggan också, så vi hoppade upp på den och gick ända ut. Jag lyckades till och med simma pyttelite medan hon satt på bryggan och badade fötterna, men jag vågade förstås inte simma mer än två-tre korta simtag bort från henne.

Det har verkligen varit dundersommar ute idag. Extra kul eftersom det enligt väderprognosen jag kollade i förrgår definitivt inte skulle vara badväder idag.

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *