Yogar vidare här

Glömde nämna mitt första yogapass på Azayayoga i mitt inlägg om första stockholmsveckan. Alltså, jag vet inte vad det är med mig och att blogga om yoga egentligen. Jag började ju på ashtangayoga i våras och har fastnat rejält för det. Har ända sedan start planerat att blogga ordentligt om det, men det blir aldrig av, jag glömmer eller prioriterar ner och nu lyckades jag visst glömma att nämna att jag hittat ett nytt yogaställe i närheten av där vi bor. Det tredje yogastället jag går på, men det vet ni ju inte eftersom jag inte skrivit ordentligt om de 2½ kurser jag hann med på 2 olika ställen i Göteborg… Men yogan är viktig för mig. Den verkar bara inte komma något vidare bra överens med bloggen.

En kommentar

  1. Det är väl inte hela världen om det hamnar på bloggen eller inte, men roligt att du fastnat för det :) Det har jag med, yogan har blivit väldigt viktig för mig sen jag hamnade i London.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.