Yogaklipp

Jag minns inte på rak arm hur många veckor vi bott här, men jag minns hur många gånger jag gått på yoga och eftersom jag lyckats göra det en gång i veckan och det blivit fyra gånger har jag på så sätt svaret. :)

De två första gångerna gick jag på Azayayoga, som ligger nära där vi bor. Jag kunde gå hem och äta middag först, för att sedan ta en liten promenad till yogan. Men sen stängde de för sanering på obestämd framtid… och nu har jag gått två gånger på Ashtanga Yoga Stockholm direkt efter jobbet på tisdagar. Idag köpte jag ett tiogångers klippkort där och räknar alltså med att fortsätta gå dit ett tag till.

Från starten i Göteborg i våras har jag nu haft fem olika yogainstruktörer och det är fascinerande så olika de är! Och det är verkligen otroligt givande att instrueras av olika människor, för de fokuserar på olika saker och lär ut på olika sätt. Med andra ord gör det mig ingenting att det blivit lite hattigt på sistone. Så länge jag får yoga är jag glad…

Relaterade inlägg:

5 reaktioner på ”Yogaklipp”

  1. Känner igen mig så väl i det här – jag tycker det har varit väldigt givande att byta yogainstruktör. Plötsligt får man upp ögonen för helt nya saker!
    Jag har ju bara yogat på två olika ställen – mest för att det liksom bara finns ett stort och ordentligt yogaställe här i min hemstad. Men när jag bodde i Helsingfors i somras hade jag lyxen att ha ett stort yogaställe ett par kvarter från jobbet. Ett yogaställe där det förvisso var jobbigt hett i salen (åtminstone sommartid) men där det fanns ashtangayogaklasser varje dag. Jag saknar fortfarande lyxen av att kunna gå vilken dag som helst, och inte behöva pricka in två kvällar i veckan.

  2. Jag rekommenderar att prova Iyengar yoga också. Finns i Vasastan – Vasastans yoga tror jag det heter.

  3. Ika: Där jag går nu finns ganska många tänkbara pass i veckan, det är skönt att om inte annat ha lite backup. Särskilt nu när jag köpt ett klippkort som inte är bundet till något särskilt kurstillfälle, men ändå ger mig tillgång till kurstillfällena om jag vill.

    Julia: Såg inte din uppföljningskommentar först, så jag letade och letade. :) Hehe.

    Hanna-Stina: Just det, jag har faktiskt gått ett provapå-pass Iyengaryoga också, så det är faktiskt totalt sex instruktörer jag haft. :) Iyengar verkade också bra, faktiskt. Kan mycket väl tänka mig att prova det igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *