Hoppa till innehåll

Julefrid?

Det är en massa folk som pratar om julefrid nu. Det vore fint att uppleva det någon gång. För min del är det mer stress och fläng än frid.

Kan vi inte införa sisådär en månad med enbart röda dagar och julafton nånstans i mitten?

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Ika Ika

    Verkligen inte mig emot! Jag ser redan fram emot nästa års jul eftersom julafton föregås av lördag och söndag.
    Julfriden hoppas jag infinner sig senast på julaftonseftermiddagen i kyrkan hemmavid. Om inte annat hoppas jag att det hjälper att jag vid det laget tagit tåget bort från jobbet där jag är för ny för att rutinerna ska göra saker smidiga och där vi just nu sysslar med att sätta ihop nyårsnumret och packa inför flytten i mellandagarna. Och från hemmet där det finns lite för mycket rester av flyttkaos fortfarande… Nå – 17:30 i morgon går mitt tåg, och det som inte blev gjort innan dess blev helt enkelt inte gjort. om alla detaljer inte finns på plats den här julen så blir det kanske jul i alla fall. Hoppas att detsamma gäller för er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *