Hoppa till innehåll

Två veckors vila!

Idag har jag varit hos läkare och blivit sjukskriven för hyperemesis gravidarum (svårt graviditetsillamående) på heltid i två veckor. Det känns helt fantastiskt skönt. Jag var inställd på att i bästa fall få deltid, men det här är ju ännu bättre. Sista dagen har jag ny läkartid och kan förhoppningsvis återgå till jobbet på deltid efter det.

Nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt. Det blir mycket av den varan under de kommande två veckorna! Jag tänker mig att jag ska gå på stillsamma promenader också, det vore säkert nyttigt. Gå långsamt, inte vara på väg någonstans, hålla mig nära hemmet och kunna gå hem när jag vill, det borde ju kännas bra. Jag tror dessutom att fina strandpromenaden öppnar i helgen. Det blir toppen.

En annan sak jag borde göra är att gå på stan och köpa mammabyxor… har bara ett par. Men jag är inte precis sugen… jag kanske orkar tvätta dem tillräckligt ofta…

Nu ska jag leta rätt på något nytt att läsa!

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

  1. Vad skönt för dig, helt rätt! Vill du ha mina gravidjeanstights, sjukt sköna? Jag skickar gärna upp dem om du vill. Vet att du inte gillar jeans, men de här är mjuka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *