Jobbat

Idag har jag jobbat. Det gick ganska bra. Jag var inte så där löjligt, flåsande, vita-prickar-för-ögonen-utmattad när jag kom dit och det dröjde ett tag innan jag började må illa. Och det förblev hanterbart. Det är ju praktiskt för jobbets skull att jag mår som bäst på morgonen. Men det var skönt att dagen inte var så lång… Fyra timmar kändes inte så lite som det låter. Jag tror absolut att man hinner mer än på en halv åttatimmarsdag, för man orkar vara effektiv en större del av tiden och man blir mer medveten om tidssvinn när det är en större andel av dagen.

Efter jobbet var jag tvungen att gå lite på stan, det var nästan jobbigare än att jobba… Men nu har jag i alla fall två par mammabyxor, i stället för ett. Och jag förvånade mig själv genom att köpa en Hello Kitty-pyjamas. Till mig själv. Jag behövde verkligen nya pyjamasbyxor och dessa var de enda som passade. Det var ingen katt på dem, lyckligtvis. Det tillhörande linnet åkte direkt ner i påsen med utgallrade kläder som jag ska försöka bli av med på något sätt snart.

Nu är det kväll igen. Det är inte roligt. Då mår jag sämst. Det är som sagt bra för jobbet att jag mår som bäst på morgonen, men jäkligt opraktiskt för mitt övriga liv att jag mår sämre och sämre ju senare det blir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *