Hoppa till innehåll

Jonas improteater

Jonas har gått en kurs hos Stockholms improvisationsteater under våren (eller rättare sagt två på varandra följande kurser om vi ska vara noga) och för ett tag sedan gav gruppen en så kallad rookieföreställning som jag var och tittade på. Det var en kavalkad av olika improövningar och man blev liksom sugen på att hoppa upp på scenen och vara med… Jag har ju gjort lite sånt på gymnasiet, när jag hade drama som tillvalskurs, och har alltid tänkt tillbaka på det som extremt skoj. Men nu har det alltså varit Jonas tur att ha skoj och jag är glad att jag i alla fall fick vara med på ett litet hörn och se dem uppträda.

Jonas improteater

Han har för övrigt anmält sig till en fortsättningskurs i höst också (som tar slut innan beräknad förlossning…).

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *