Promenad med fika

Idag, den sista semesterdagen (om vi nu räknar söndagar som semester), har vi varit ute på promenad på Solnasidan. Först blev det en sväng till Västra skogens koloniområde (ett av dem i alla fall), som såg väldigt risigt ut. Vi är lite generellt odlingsnyfikna, nämligen. Har i alla fall börjat odla lite smått, så här väldigt sent på säsongen, på balkongen och inne. Sen gick vi till Augustendals 4H-gård, där visserligen själva 4H-gården var sommarstängd men det vi ville var framför allt att leka på lekplatsen och att sitta och fika. På vägen hann jag även ta tre turf-zoner.

Fika
Fika. Tyvärr i sällskap av en mycket efterhängsen geting.

Jag
Jag fikar.

Mage, v. 24+6
Mage v. 24+6 – jodå, lite finns kvar efter magsjukan. :)

Ava på lekplatsen
Leka.

Ava på lekplatsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.