Hoppa till innehåll

När det kliar i gröna fingrar

Medan jag låg sjuk startade Jonas och Ava våra odlingar som vi handlade prylar till i förra veckan. Vi är ju väldigt sent ute för att balkongodla, men vi provar i alla fall med lite sallad och kryddor. Och samma växter kör vi även inomhus i ett litet växthus vi hittade på mina föräldrars vind. Inga höga förväntningar, vill mest se om det blir något.

Sallad och kryddor på balkongen

Jag vet inte vad som är vad här, men tre av fyra i salladslådan kikar upp! Sallad är i det här fallet mangold, ruccola, plocksallat och även grönkål. Kryddorna är basilika, koriander, gräslök och persilja.

Lilla växthuset med kryddor

Det har hänt lite mer inomhus, fast inte full pott här heller.

Drömmer om att odla “tyngre” grejer som bönor, potatis, morötter… Kanske nästa år?

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *